Meny

Pärmsnurra - Enkel förvaring av dina pärmar

Hanterar du mycket pärmar under din arbetsdag och saknar ett bra ställe att förvara dom på? Med en pärmsnurra eller pärmslukare får du en enkel möbel som är specialanpassad för ett syfte, nämligen att förvara dina pärmar! Vi på Runelandhs har ett brett utbud av pärmslukare och pärmsnurra, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Varför är det bra att ha en pärmsnurra på ditt kontor?

Visst, i dagens samhälle kan man tycka att en pärmsnurra är en förlegad produkt som inte riktigt har någon plats på ett kontor. Men förvånansvärt många arbetsplatser använder fortfarande en pärm som sitt primära arbetsverktyg. Det är i pärmen man förvarar sina skisser, kostnadsförslag, avtal och andra viktiga papper, och ibland vill man ha enkel och snabb tillgång till hela sitt arkiv. Med en pärmsnurra får du en pärmförvaring som är optimerad just för sitt syfte, nämligen att förvara många pärmar. Du kan gömma undan din pärmsnurra i en hörna, varje hyllplan är roterbart vilket gör det enkelt att komma åt även pärmarna som sitter på insidan. Till samtliga av våra pärmsnurror går det även att köpa till separata hjul, vilket gör att du enkelt kan förflytta din snurra mellan avdelningar vid behov. I vår serie av pärmsnurra har vi allt från en liten modell på 800 mm i diameter ändå upp till den stora modellen på 1000 mm i diameter. Välj den variant som passar efter just ditt behov!

Har du frågor eller funderingar kring pärmsnurra eller pärmslukare?

Är du osäker på vilken typ av pärmförvaring som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!