Transport & Materialhantering

Läs mer
per sida
Visning
Trappkärra med fällbart lastplan
  • Stark trappgående kärra i stålkonstruktion
  • Kapacitet 200 kg
  • För alla typer av trappor

Transport & Materialhantering

På en modern industriarbetsplats ställs det krav på att ni ska hantera materialet på rätt sätt. Det är viktigt med transportredskap som du kan lita på och som du vet kan hantera de uppgifter som ni behöver använda den till. Runelandhs har ett brett utbud av produkter för transport- och materialhantering och exempel på dessa är rullvagnar, lagervagnar, plattformsvagnar, plockvagnar och andra transportverktyg som gör din hantering av material enklare.

Säkrare och bättre materialhantering

När du ska planera hur ni hanterar ert material på bästa sätt är det viktigt att du börjar rätt. Att ha rätt typ av transportvagn för rätt uppgift och att vagnen är tillräckligt stor för att ha plats för det gods som ska transporteras på den, är viktiga saker att ha med sig när du planerar vilken utrustning du behöver. Med rätt vagn i rätt storlek för det material som är tänkt att den ska användas för, gör att ni får en säkrare och bättre materialhantering.

Innan du bestämmer dig, ska du fundera på vilken vikt den vagn du behöver kan hantera och hur tungt det gods du ska transportera väger. Det avgör även vilken typ av hjul som vagnen behöver ha. Det finns lättrullade vagnar som kan ta upp till 250 kg och det finns även stryktåliga lagervagnar som hanterar upp till 500 kg. Behöver du använda en rullcontainer inomhus eller en plattformsvagn utomhus? Beroende på hur din verksamhet ser ut, har du behov för att få arbetet att fungera så bra som möjligt. Därför är det viktigt att du väljer rätt utrustning och vagnar för de arbetsuppgifter som utförs på din arbetsplats.

Är din arbetsplats ett lager? I så fall kan en plockvagn vara ett viktigt arbetsredskap för er. En plockvagn med en bra lastyta och som tål tyngre vikt som går att få med tillbehör som en fällbar stege För arbete inomhus och på ett lager kan en plockvagn vara rätt arbetsverktyg. En plockvagn tål bra med vikt, ger dig en rejäl lastyta och går att få med smarta tillbehör i form av en fällbar stege eller en skrivpulpet, och är därför ett bra alternativ på ett lager.

Hyllvagnar fungerar bra om du har behov av att kunna transportera flera saker samtidigt eftersom den ger dig transportyta på höjden. Dessutom är flera av de alternativ som Runelandhs har, flexibla och har ställbara hyllplan. En del hyllvagnar är dessutom utbyggnadsbara och har ergonomiska handtag.

Vill du ha hjälp med utrustning inom transport och materialhantering?

Behöver du hjälp med att hitta rätt utrustning för din arbetsplats när det gäller vagnar och transportverktyg, kontakta oss på Runelandhs. Vi har många års erfarenhet av inredning och utrustning av lager och industri, så tveka inte att kontakta oss på Runelandhs om du har några frågor eller funderingar.