Lagerinredning och inredning för industri

Läs mer

Lagerinredning och inredning för industri

För att skapa en bra arbetsplats är det viktigt att du har rätt lagerinredning, verkstadsutrustning och industriutrustning på plats, så alla kan genomföra sitt jobb på rätt sätt. Vi på Runelandhs har ett brett utbud av lagerinredning, verkstadsutrustning och industriutrustning för alla typer av industrier, verkstäder och lager. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Vi är din expert på lagerinredning, verkstadsutrustning och industriutrustning

Lagerinredning, verkstadsutrustning och industriutrustning finns i själen av vad vi på Runelandhs sysslar med. Ända sedan starten 1947 har vi på Runelandhs arbetat med att förse våra kunder med den bästa typen av lagerinredning för att lösa deras behov, något vi är extra stolta över. I vårt utbud av lagerinredning hittar du allt du behöver för att få ordning på ditt lager, pallställ, lagerhyllor, plåthyllor och andra typer av förvaringslösningar. Har du behov av att få ordning på din förvaring finns det plastlådor, plastbackar och andra typer av förvaringslösningar som underlättar din vardag och håller ordning och reda på lagret. Inte bara förvaringslösningar, vi har även alla typer av vagnar, truckar och pallyftare du behöver för din materialhantering.

För verkstäder har vi den verkstadsutrustning som behövs för att få ordning och reda på arbetsplatsen. I vår verkstadsinredning hittar du arbetsbord, arbetsbänkar, verkstadsskåp, verktygsskåp och allt du behöver för din arbetsplats. Har du behov av packning finns packvågar, emballage och andra tillbehör som kan vara nyttiga att ha på plats.

Har du frågor eller funderingar kring lagerinredning, verkstadsutrustning eller industriutrustning?

Är du osäker på vilken typ av inredning som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!