Lyftutrustning

Läs mer
per sida
Visning
Trailerstöd Ebba
  • Trailerstöd Ebba hjälper dig
  • Säkra lastning och lossning av trailersläp

Lyftutrustning

Med rätt ergonomiska lyftredskap undviker du tunga lyft och skonar din kropp. Vi på Runelandhs har alla typer av lyftutrustning till din industri eller ditt lager, allt från domkraft till kassaskåpslyft, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av lyftutrustning

Var förbered med rätt lyftutrustning på din arbetsplats så du kan göra säkra och trygga lyft i arbetet. Med en hydraulisk domkraft får du ett perfekt verktyg för tunga maskinlyft, och med en maskinskridsko har du det rätta verktyget för att flytta maskinen efter lyftet. Ibland kan det behöva lirkas lite extra och då kan ett rullspett vara rätt lösning. Oavsett vad det handlar om för maskin har vi de rätta verktygen för säkra och trygga maskinlyft.

Arbetar du inom en flyttfirma där du ibland behöver hantera tunga och otympliga skåp? Då kan en kassaskåpslyft vara rätt lösning. En kassaskåpslyft glider in under skåpet och lyfts med hydraulik. Kassaskåpslyften har hjul vilket gör det enkelt och smidigt att flytta skåpet efter lyftet är genomfört.

För trygga personlyft har vi arbetskorgar och truckkorgar. Med en arbetskorg behöver du inte oroa dig för en arbetsplatsolycka utan kan på ett enkelt och säkert sätt lyfta dina kollegor dit dom behöver vara.

Utöver de här lyftverktygen har vi verkstadskranar, balansblock, lyfthandtag och lastramper, allt du kan tänkas behöva för säkra och trygga lyft i jobbet!

Har du frågor eller funderingar kring lyftutrustning?

Är du osäker på vilken typ av lyftutrustning som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!