Hemmakontor - Ergonomiska lösningar för ditt kontor

Läs mer
per sida
Visning
Underarmstöd Handy Duo
justerbar, passar alla bordsskivor
Startset till Skrivbord
allt som behövs för ditt skrivbord
  • Startset till skrivbordet med utvalda produkter
  • För ett lyckat arbete
Väggur i Nordisk design
 varianter
Klassiskt design-väggur i aluminium med extra tunn ram och svepande visare för tyst gång.
  • Klassiskt design-väggur i aluminium
  • Extra tunn ram
  • Svepande visare för tyst gång
Väggklocka Aluminium
 varianter
Väggur i Aluminium, tiq® borgar för väggur i toppkvalité. Tre storlekar.
  • Klassisk klocka med tydliga siffror
Kabelkorg Ränna
 varianter
Enkelt och prisvärt kabeldike som skapar ordning på arbetsplatsen.
  • Enkelt och prisvärt kabeldike
  • Skapar ordning på arbetsplatsen
Kondator LiftSystem Kabeldike
 varianter
Kabelränna med elegant design. Konvex front som passar alla miljöer och typer av bord. Välj bland flera storlekar och färger.
  • Elegant design med konvex front
  • Passar i alla miljöer och typer av bord

Hemmakontor - Ergonomiska lösningar för ditt kontor

Jobbar du och dina kollegor hemifrån? Med flera dagar i veckan med arbete hemifrån är det viktigt med ett hemmakontor som gör att du får en bra arbetsdag hemma och att den är minst lika bra som den är på arbetsplatsen. Runelandhs har ett stort utbud av allt du kan tänkas behöva för ditt kontor i hemmet som kontorsmöbler och andra tillbehör.

Få en ergonomisk miljö när du jobbar hemifrån

Nu du ska inreda ditt hemmakontor behöver du börja med att titta på vilka ytor du har. Har du en bra plats att jobba på i ditt boende och som kan användas till skrivbord och kontorsstol? Eller behöver du ett fällbord som du kan ställa undan när din arbetsdag är slut? Har du däremot stora ytor hemma och en bra plats för ett skrivbord, bör du fundera på ett höj- och sänkbart skrivbord. Då får du en ergonomisk lösning och ett mer varierat arbetssätt och gör att du får möjlighet att ditt arbetssätt blir mer omväxlande då kan både sitta och stå upp under dagen.

Det är inte bara skrivbordet som är viktigt om du kommer att jobba mer hemifrån. Du bör även välja en kontorsstol eller skrivbordsstol till din hemarbetsplats som ger dig en ergonomisk arbetsmiljö. Med en sittboll får du en sittlösning som är både ergonomisk och bra för din bålmuskulatur. Den är även lätt att ställa undan och tar liten plats då den lätt kan gömmas under ett skrivbord eller ställas undan i en garderob. Vilken förvaringslösning du kan behöva beror på vilka behov du har. Exempel på produkter inom förvaring är kontorshyllor, skrivbordshurtsar och skåp som kan hjälpa dig att förvara dina arbetsrelaterade saker och få undan dem när arbetsdagen är slut. Det finns även papperskorgar, skrivbordslampor för bättre belysning och ståmattor om du står ett par timmar varje dag.

Vilken lösning passar bäst på ditt hemmakontor?

Vi hjälper dig gärna med rätt lösning för ditt hemmakontor. Kontakta oss om du har några frågor eller om du inte hittar det du letar efter. Du kan nå oss via telefon, chatt eller mail – vi hjälper dig gärna!