Soptunna & Sopkärl - Underlättar avfallshanteringen på ditt företag

Läs mer
per sida
Visning
Vagn till Källsorteringskärl DURABIN
 varianter
av metall, för en eller två källsorteringskärl
  • Praktisk vagn på fyra hjul
  • Avsedd för Durabin 60
Vagn till Soptunna av plåt
passar tunna 30-160 liter
  • Hjulsats till avfallsbehållare
Lock 25 liter
 varianter
Lock till sorteringsbackar 25 liter.
  • Lock till 25-liters sorteringsbackar
Lock, 90 liter
 varianter
Lock passande källsorteringskärl 90 liter
  • Lock till 90-liters avfallskärl, blå
Vagn 90 liter
  • Vagn till 90-liters källsorteringskärl, grå
Gångjärn till källsorteringskärl
  • Gångjärn till källsorteringskärl 60 & 90 liter
Sorteringsdekaler för källsorteringskärl
 varianter
Sorteringsdekaler för källsorteringskärl.
  • Sorteringsdekal "Paper"
Kärltömmare för truck
  • Ett smidigt redskap för enkel trucktömning
Vagn till källsorteringskärl Gilen
 varianter
Kan kopplas ihop med kopplingsset

Soptunna & Sopkärl - Underlättar avfallshanteringen på ditt företag

Vi har öppna liftdumperbehållare för både externa och interna transporter. Våra dumperbehållare är tillverkade i 4 mm plåt och stapelbara.

Bland våra soptunnor och sopkärl hittar du praktiska och stilrena avfallsbehållare för alla typer av miljöer. Allt från soptunnor för inomhus med tilltalande design och pedal till stora sopkärl för utomhus med kapacitet över 360 liter. Behöver du en soptunna med lock, hjul eller kraftiga avfallskärl i plast eller metall har du kommit rätt.

Välj en soptunna med lång livslängd och kraftig konstruktion och det till ett bra pris!

Funktioner som vattenavrinning i botten, lock som skyddar och stänger inne lukt eller färgkodade soptunnor och återvinningssymboler för att organisera källsorteringen kan vara avgörande när du väljer din soptunna. Ta gärna kontakt med oss om du har frågor. Vi hjälper dig att hitta en soptunna med passande storlek och utrustning för dina behov!

Bland våra avfallskärl har vi avfallsbehållare i flera storlekar och utföranden. Allt från sopkärl för källsortering med kapacitet från över 400 liter upp till 1000 liter. Vi har även mindre avfallskärl med lock som är lämpliga för både inomhus och utomhusbruk.

Här hittar du avfallskärl som håller med kraftig konstruktion och lång livslängd!

Våra avfallskärl är tillverkade i stabil HD-polyeten, UV-stabiliserad plast eller varmgalvaniserat stål som tål hårt slitage och tufft klimat. De flesta kärlen är utrustade med lock som både skyddar och förhindrar att lukt sprids, samt hjul som gör tranport av kärlen lättare.

Vi har öppna liftdumperbehållare för både externa och interna transporter. Våra dumperbehållare är tillverkade i 4 mm plåt och stapelbara.

Våra avfallsvagnar är rymliga och lätthanterliga med minimal svängradie och våra extra kraftiga säckställningar klarar även de tyngsta säckarna. Hos oss hittar du ett stort sortiment av vagnar för avfallshantering och sopsortering. Allt från sorteringsvagnar med säckhållare, stora avfallsvagnar med volym upp till 400 liter utrustade med lyftöglor och små källsorteringsvagnar för kontor och kök. Ta gärna kontakt med oss för mer information om våra produkter. Vi hjälper dig att hitta en avfallsvagn som passar dina behov!/p>