Industrihjul & Rullbana

Läs mer
per sida
Visning
Lösa rullar till rullbana Sif
 varianter
Plast- / stålrullar
  • Rullar för hantering av styckegods
Lösa rullar rullbana Rogn
 varianter
Olika bredder
  • För pallhantering
Hjulbana Alric
 varianter
Längd 300 mm
  • Klarar 800 kg/hjul
  • Premiummodell
Hjulsats rullbana Sif
 varianter
2st/fp, olika hjultyper, svängbara med broms.

Industrihjul & Rullbana

Bland våra industrihjul hittar du både länkhjul, bromsade hjul och fasta hjul med platta. Vi har industrihjul i elastisk gummibana, industrihjul i nylon/polyuretan, industrihjul i stål/polyuretan, industrihjul i gummi, industrihjul i gummi med plåtfärg, industrihjul i nylon, industrihjul med kullager och industrihjul i rostfritt/nylon. Våra hjul passar utmärkt för industri och flera utföranden är anpassade för att användas utomhus.  

Ta gärna kontakt med oss om har frågor eller vill ha mer information om våra hjul. Hos oss hittar du helt säkert ett industrihjul eller länkhjul som passar dina behov. Vi hjälper dig att hitta rätt!

Vi erbjuder gaffelvagnshjul i mängder av olika utföranden. Nylonhjul med dubbla kullager, stålnav med dubbla kullager samt gaffelvagnshjul med slitbanor av polyuretan-, gummi- eller boggiemodell.

Våra rullbanor har antingen plast eller stålrullar beroende på vilket gods man vill transportera. Välj mellan en kedje- och flatremsdriven rullbana för hantering av olika sorters gods eller en odriven rullbana för lätt, mellantungt eller tungt gods. Behöver du hjälp att välja rätt rullbanor? Kontakta oss på telefon så hjälper vi dig gärna.

Våra rullbanor kan kompletteras med odrivna rullar för utbyggnad, förtätning eller renovering. Välj mellan rullar i plast eller stål, med max belastning 240 kg. Rullarna finns även i andra dimensioner och rostfritt.