Läsvärt

Välj rätt plats vid konferensbordet

Läs artikeln – Har du någonsin tänkt på vilken plats du väljer när du sätter dig ner vid ett (konferens)bord? I de flesta fallen har valet av plats betydelse i ett möte.

Välj rätt vagn

Läs artikeln – Om du söker på ordet “vagn” på vår hemsida så får du upp allt från markeringsfärgsvagnar och kundvagnar till kraftiga långgodsvagnar som klarar flera tusen kilo. Egentligen är det inte så konstigt att det blir så på vår hemsida eftersom vi har närmare tusen olika artiklar i vårat sortiment som har ordet “vagn” i sin benämning. Dessa är dessutom fördelade på 50 olika produktkategorier vilket vittnar om en rejäl bredd i vårat vagnsortiment.

Vägen mot rätt pallyftare

Läs artikeln – Vägen mot rätt pallyftare – för dig. För att du ska kunna hitta rätt pallyftare till just ditt behov har vi sammanställt en liten guide med ett par relaterade glosor som kan vara bra att känna till på vägen mot rätt pallyftare för dig.

Att tänka på när du väljer skärmväggar

Läs artikeln – Att tänka på när du väljer skärmväggar - Det kanske inte är helt lätt att välja avskärmning på din arbetsplats. De här enkla tipsen hjälper dig en bit på vägen.

Något att tänka på angående plastlådor

Läs artikeln – Något att tänka på angående plastlådor - Oavsett om du använder dina plastlådor till att förvara skruvar och muttrar eller om du packar ner en smörgåstårta i en plastback för transport till en kund så finns det några enkla tumregler att ta fasta på.

Att tänka på kring förvaring

Läs artikeln – Att tänka på kring förvaring. Det är inte helt självklart hur man ska tänka kring förvaringen på arbetsplatsen. Här ger vi fyra saker att tänka på för att få ut mesta möjliga av din förvaringslösning.

Jobba smart - Höj och sänkbart skrivbord

Läs artikeln – Jobba smart - Höj och sänkbart skrivbord

Säkerhet på lagret

Läs artikeln – Säkerhet på lagret

Tre viktiga punkter om pallställ

Läs artikeln – Tre viktiga punkter om pallställ

Ljusguiden - Några av de vanligaste ljusbegreppen

Läs artikeln – Ljusguiden - Några av de vanligaste ljusbegreppen