Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Läsvärt

Ordning och reda på arbetsplatsen

Läs artikeln – Kan man effektivisera verksamheten, spara tid och göra arbetet säkrare bara genom att rensa upp och hålla ordning?

Vad har du på din arbetsbänk?

Läs artikeln – Inom industri och verkstad är förmodligen arbetsbordet eller arbetsbänken en vanlig syn. Men har du någonsin funderat på vad du har på din arbetsbänk? Det är ju så att bordsskivan finns i olika material anpassad för olika ändamål.

Skapa bättre ordning med lagerhyllor och hyllställ

Läs artikeln – Att kunna förvara saker och ting på ett smidigt och organiserat sätt är en av grundpelarna för en fungerande arbetsplats och ett av de absolut effektivaste sätten att organisera och förvara prylar, verktyg, småsaker, stora saker och allt däremellan är att använda hyllor eller hyllställ.

Välj rätt plats vid konferensbordet

Läs artikeln – Har du någonsin tänkt på vilken plats du väljer när du sätter dig ner vid ett (konferens)bord? I de flesta fallen har valet av plats betydelse i ett möte.

Välj rätt vagn

Läs artikeln – Om du söker på ordet “vagn” på vår hemsida så får du upp allt från markeringsfärgsvagnar och kundvagnar till kraftiga långgodsvagnar som klarar flera tusen kilo. Egentligen är det inte så konstigt att det blir så på vår hemsida eftersom vi har närmare tusen olika artiklar i vårat sortiment som har ordet “vagn” i sin benämning. Dessa är dessutom fördelade på 50 olika produktkategorier vilket vittnar om en rejäl bredd i vårat vagnsortiment.

Vägen mot rätt pallyftare

Läs artikeln – Vägen mot rätt pallyftare – för dig. För att du ska kunna hitta rätt pallyftare till just ditt behov har vi sammanställt en liten guide med ett par relaterade glosor som kan vara bra att känna till på vägen mot rätt pallyftare för dig.

Att tänka på när du väljer skärmväggar

Läs artikeln – Att tänka på när du väljer skärmväggar - Det kanske inte är helt lätt att välja avskärmning på din arbetsplats. De här enkla tipsen hjälper dig en bit på vägen.

Något att tänka på angående plastlådor

Läs artikeln – Något att tänka på angående plastlådor - Oavsett om du använder dina plastlådor till att förvara skruvar och muttrar eller om du packar ner en smörgåstårta i en plastback för transport till en kund så finns det några enkla tumregler att ta fasta på.

Att tänka på kring förvaring

Läs artikeln – Att tänka på kring förvaring. Det är inte helt självklart hur man ska tänka kring förvaringen på arbetsplatsen. Här ger vi fyra saker att tänka på för att få ut mesta möjliga av din förvaringslösning.

Jobba smart - Höj och sänkbart skrivbord

Läs artikeln – Jobba smart - Höj och sänkbart skrivbord