Ordning och reda med hyllställ

Att kunna förvara saker och ting på ett smidigt och organiserat sätt är en av grundpelarna för en fungerande arbetsplats och ett av de absolut effektivaste sätten att organisera och förvara prylar, verktyg, småsaker, stora saker och allt däremellan är att använda hyllor eller hyllställ.

Det mesta passar på ett hyllställ, det gäller bara att ha koll på att hyllstället klarar av vikten som ska belasta hyllplanen. Dessutom finns smarta anpassade hyllställslösningar om du vill förvara lite mer speciella ting som exempelvis långa rör, trälister, däck o.s.v. De flesta önskemålen går att tillgodose.

hyllstall_triton_dubbel.jpg

För dig som vill ha mer än ett enda hyllställ eller vill kunna bygga egna lösningar har vi mycket att erbjuda, exempelvis hyllställ Triton, som går att bygga ut och kombinera nästan hur du själv vill. 

hyllstall_urania.jpg

För dig som vill ha ett lite kraftigare hyllställ som lämpar sig för lite mer tuffare, fuktigare miljöer finns hyllställ Urania som är ett halvgalvaniserat hyllställ med trådhyllplan som passar bra för industrimiljön såväl som livsmedelsmiljön. 

Vi har även Hyllställ Venus som är ett svensktillverkat hyllställ med galvaniserade hyllplan och stilrent grålackerade stolpar. Tack vare smarta lösningar har hyllstället en kapacitet på 200 kg per hyllplan eller 1500 kg per sektion av jämt fördelad last. Självklart finns hyllställ Venus även som färdiga grundsektioner.

Komplettera gärna hyllställen med förvaringsbackar för maximal ordning och reda.

Glöm ej att förankra dina hyllställ.